Puthje në pallatin mbretëror

29/04/2011 14:35

Princi William dhe Kate Middleton u puthën dy herë në ballkonin e
Buckingham Palace pas ceremonisë martesore në Abacinë e Westminster.

Paraqitja e tyre u ndoq nga mijëra e mijëra persona jashtë ndërtesës dhe nga teleshikuesit në të gjithë botën.

Mbretëresha Elisabet ka organizuar një pritje bufe në pallat me 650 të ftuar.

Top Channel