Lehtësimi pas përfundimit të dasmës midis Princit William dhe Kate Middleton në Abacinë Westminster duket fare qartë në veprimet e këtij kleriku.

Verger Ben Sheward tregoi lumturinë e tij pak çaste pas largimit të të ftuarve duke bërë akrobaci jashtë abacisë.

Vetëm gjatë pasdites kjo video është parë nga qindra persona.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel