Tepelenë, përplasje për fushatën

28/04/2011 12:00

Kreu lokal i Partise Socialiste në Tepelenë Arben Kacori, pretendon se
është kërcënuar me mjete të forta dhe është fyer prej drejtorit të
shkolles se mesme ne Tepelenë Nezim Lici.

Ai thote se debati ka lindur pas fotografimit nga ana e tij te pjesemarrjes se nxenesve te shkolles ne takimin elektoral te Berisha ne Tepelene dy dite me pare.

Ne lidhje me kete incident ka reaguar drejtoria e Policise se Gjirokastres e cila ka njoftuar nisjen e hetimit dhe ndjekjen ne gjendje te lire te dhunuesit.

Top Channel