Schwarzenegger kthehet me Terminator

28/04/2011 10:35

Kishte premtuar se do të kthehej dhe Arnold Schwarzenegger duket se ka mbajtur fjalën e dhënë.

Aktori, i zgjedhur si guvernator në Kaliforni, tani pas impenjimeve politike, ka bërë të ditur se do të kthehet për ekranin e madh.

Aktori do të vijë me Terminator, filmi që e bëri një yll të njohur të Hollywood.

Top Channel