Përcarje në koalicionin e PD

28/04/2011 12:10

Kandidati Aleances per Qytetarin ne komunen Berdice ne Shkoder Qamil
Gjurreta ka akuzuar partitë aleate të koalicionit të tij se po punojnë
kundër duke bërë fushatë për një kandidat të pavarur në komunë.

Gjurreta rikandidon ne kete komune dhe ne koalicion ka ardhur si perfaqesues i Partise Republikane. Ai akuzon drejtuesit lokale te Partise Demokratike se po punojne kunder edhe pse kandidimi tij eshte miratuar me ane te marreveshjes se koalicionit.

Drejtues te PD-se ne Shkoder dhe vecanerish deputetet po mbeshesin kandidatin e pavarur Besnik Tahiri, i cili ne fushaten e tij perdor edhe logon e PD.

Top Channel