" /> ">

Ersekë, nënshkrim peticionit kundër regjistrimit të popullsisë

27/04/2011 12:10

Shumë qytetarë të Ersekës kanë nisur nënshkrimin e peticionit e ndërmarrë nga Aleanca “Kuq e Zi” kundër regjistrimit të popullsisë mbi baza etnike dhe fetare.

Përfaqësuesit e Aleancës thonë se është i papranueshëm qëndrimi i shtetit shqiptar, ndërsa kërkojnë që të hetohet procesi i falsifikimeve të kombësisë.

Aleanca bëri apel që politika të mos heshtë për falsifikimet e popullsisë, ndërsa njoftoi se lëvizja do të rritet pas zgjedhjeve lokale të 8 majit.

Top Channel