Cmimet, 6% më shtrenjtë

27/04/2011 15:35

Cmimet e perimeve dhe të frutave kanë pësuar një rritje prej 6 % në
krahasim me një vit më parë. Në tregjet e shumicës, shitësit tregojnë se
konsumi ka pësuar një ulje të ndjeshme dhe konsumatorët janë të prirur
të blejnë më pak fruta.

Cmime me te uleta kane produktet e vendit, ku futen qepet, spinaqi dhe sallatat.

Konsumatoret perpiqen te blejne me pak produkte ne treg, per te kompensuar cmimet e larta te produkteve te shportes.

Top Channel