Harry kërkon të ngjisë Everestin

26/04/2011 18:35

Pasi të ketë marshuar drejt polit dhe të çojë të vëllanë në altar, një nismë e re del në horizont për princin Harry: djali i dytë i Carlo e Diana synon për çatinë e botës.

“Shihemi në aventurën tjetër”, është shprehur princi, objektivi i ardhshëm i të cilit është ngjitja e malit Everest.

Organizata ka në program ngjitjen e majës më të lartë në botë në maj të vitit të ardhshëm.

Top Channel