Aniston dhe Cooper, sërish bashkë

14/04/2011 11:40

Jennifer Aniston dhe Bradley Cooper kanë vendosur t’i japin një mundësi të dytë lidhjes së tyre.

Kohët e fundit janë parë duke kaluar shumë kohë bashkë në Los Angeles.

Bradley Cooper ka përfunduar para pak kohësh marrëdhënien e tij me aktoren Renee Zellweger.

Aniston dhe Cooper janë frekuentuar edhe gjatë vitit 2009.

Top Channel