Një fëmijë i fshehtë për Jolie

06/04/2011 16:45

Angelina Jolie mund të jetë duke adoptuar ose ka adoptuar një fëmijë të shtatë, lajmëruan sot gazetat amerikane, pasi një tatuazh i ri u shfaq në rradhën e tatuazheve që i ka dedikuar fëmijëve të saj.

35-vjeçarja ka vendosur koordinatat gjeografike të secilit prej fëmijëve të saj në krahun e majtë, ndërsa në radhë është shtuar së fundmi edhe një koordinatë e re për të cilën Jolie nuk ka dhënë shpjegime.

Duke studiuar gjatësinë dhe gjerësinë gjeografike, qyteti i bërë tatuazh prej Jolie i bie të jetë Oklahoma, prandaj mund të bëhet fjalë edhe për bashkëshortin e saj, Brad Pitt, i lindur pikërisht në këtë qytet.

Jolie, e cila është duke inspektuar aktualisht kufirin Tunizi-Libi, ka gjashtë fëmijë, midis të cilëve dy të sajët dhe katër të adoptuar.

Koordinatat shprehin vendlindjen e fëmijëve, me Maddox që ka lindur në Kamboxhia, Pax në Vietnam, Zahara në Etiopi, Shiloh në Namibi dhe binjakët Vivienne dhe Knox në Francë.

Top Channel