Bolivi, protestë e dhunshme e të burgosurve

05/04/2011 03:30

35 të burgosur në një burg të sigurisë së lartë në Bolivi, protestuan dhunshëm duke kërkuar rritjen cilësisë dhe të sasisë së ushqimit në qeli.

Disa prej tyre u kryqëzuan, të tjerë varrosën veten e disa qepën gjuhën.

Të burgosurit kërkojnë rritjen e shpenzimit për ta për të 3 vaftet nga ana e shteti, nga 50 cent në 1.5 euro.

Top Channel