Berry, një vajzë 007 në Malibu

04/04/2011 17:35

Nëntë vjet pasi shkëlqeu me bikinin e saj ngjyrë portokalli në filmin e Agjentit 007, “Die another day”, Halle Berry tregoi në Malibu se vazhdon të zotërojë të njëjtin trup si më parë.

E shoqëruar nga i dashuri i saj dhe vajza e saj 3-vjeçare, aktorja 44-vjeçare tregoi formë të mrekullueshme, të pandryshuara nga ato të filmit të xhiruar në 2002-n.

Pavarësisht disa viteve të fundit të vështira, e përfshirë në një divorc me shumë polemika apo disa kritikave për filmat e saj, Berry duket ende e lumtur dhe mbi të gjitha, shumë e hajthshme.

Top Channel