100 ditë për 100 milionë, në këtë edicion të katërt të Big Brother, që sot ka mbërritur në natën finale. Janë katër banorët që po kalojnë orët e fundit brenda shtëpisë.

Vetëm njeri prej tyre do të jetë fituesi mes Ermelës, femra e vetme e mbetur në lojë dhe Ergysit, Ogrenit e Marjelit.

Kanë qenë gjithsej 26 banorët e hyrë brenda shtëpisë. Të shtunë pas të shtune, gjatë mbrëmjeve të spektaklit, të drejtuara nga Arbana Osmani, ata janë eliminuar me vendim të publikut.

Debate, zenka… por edhe dashuri gjatë bashkëjetesës. Janë krijuar tre çifte: Ermela dhe Ervini, Ogreni dhe Neda e Marjeli e Mirjeta.

Por përpos gjithçkaje, sytë tashmë janë tek katër finalistët. Cili do të jetë fituesi i këtij edicioni? Gjithçka sot, në mbrëmjen finale, në 20:45.

Top Channel