Japoni, tym nga reaktori 3

21/03/2011 10:00

Është parë tym nga reaktori numër 3 i Fukushimës, në Japoni, dhe kjo ka detyruar Tepco që të evakuojë të gjithë personalit.

Ndërkohë kryeministri japonez Naoto Kan siguron dhe flet për progrese “të vogla, por deçizive” në tentativën për të rimarrë kontrollin e centralit bërthamor të Fukushimës.

Kan ka shtuar se ka ardhur momenti të përgatitet për rindërtimin, pas dëmeve të shkaktuara nga tërmeti dhe tsunami, shkruan agjencia Kyodo.

Top Channel