Përfundon lidhja Cooper-Zellweger

20/03/2011 11:55

Rene Zellweger është sërish beqare.

Sipas UsMagazine.com, aktorja është ndarë nga aktori Bradley Cooper.

Cifti ishte i lidhur për rreth 2 vjet dhe marrëdhënia e tyre ka qenë shumë e fshehur në sytë e publikut.

Përfaqësuesit e të dy aktorëve nuk kanë komentuar asgjë mbi këtë ndarje.

 

Top Channel