Britney Spears, fundjavë sporti

20/03/2011 13:05

Jemi në fundjavë dhe një nga detyrat e prindërve është të shoqërojnë fëmijët e tyre në aktivitetet sportive.

Britney Spears ndoqi dje lojën e bejsbollit të të voglit Jayden James në Los Angeles.

Së bashku me këngëtaren ishin bashkëshorti i saj, Jason Trawick, dhe prindërit Lynne e Jamie.

 

Top Channel