Nafta kthehet mbi 98 dollarë

17/03/2011 08:55

Çmimi i naftës amerikane ngjitet mbi 98 dollarë dhe brenti ka avancuar përtej kuotës 111 dollarë.

Në tregjet aziatike vlerësimi i light crude është rritur me 63 cent duke shkuar në 98,60 dollarë.

Ndërkohë vlerësimi mbi brent fitojnë 65 cent duke shkuar në 111,25 dollarë.

Top Channel