Suri Cruise, pak si e rritur për biberon?

07/03/2011 17:20

Vajza e Tom Cruise dhe Kate Holmes, 4-vjeçarja Suri, rikthehet në qendër të vëmendjes së medias rozë.

Megjithatë, këtë herë nuk ishin gustot e veçanta të prindërve të tyre në veshjen e saj ato që krijuan një lajm, por fakti që vajza u fotografua me një biberon, diçka e pazakontë për një fëmijë të kësaj moshe.

Duke dalë në shëtitje me nënën e saj në Vankuver, Suri krijonte një kontrast të thellë mes takave të larta dhe buzëkuqit, të shoqëruar me një biberon për fëmijët e vegjël.

Top Channel