David dhe Victoria bëhen të turpshëm

23/02/2011 17:05

Të veshur si gjithmonë me shumë kujdes dhe luks, David dhe Victoria Beckham dukeshin të përgatitur për turmën e fotoreporterëve që i ndjek gjithmonë nga pas.

Megjithatë, ditën e hënë, në Londër, çifti dukej veçanërisht i turpshëm, ndërsa u përpoq të largohej fshehurazi nga një mbrëmje mode, duke përdorur daljen dytësore të ambientit.

Çifti Beckham është duke pritur fëmijën e tij të katërt së bashku. Pas daljes, ata panë si dy njerëz të zakonshëm vitrinat e disa dyqaneve, përpara se të ngjiteshin në makinë dhe të largoheshin, pas vetëm 45 minutash prezence në mbrëmjen e modës.

Top Channel