Miley Cyrus, e zhytur në mendime

22/02/2011 17:05

Në qendër të kritikave, Miley Cyrus përpiqet të shmanget dhe të gjejë pak qetësi personale, duke u stërvitur në palestër.

Një revistë rozë amerikane publikoi sot fotot e saj, duke shkuar në një palestër, për të marrë orë mësimi në kërcim.

Në fotografitë e publikuara në shtyp, Miley dukej veçanërisht e zhytur në mendime, ndërsa mbante në dorë një shishe me ujë dhe rrobat e palestrës.

E zgjedhur përpara pak kohësh si shembulli më i keq për të rinjtë amerikanë, Miley është duke përjetuar dhe divorcin e prindërve të saj, të cilët janë përfshirë në akuza të ndërsjellta në shtypin amerikan.

Top Channel