Osbourne ndjen efektet e drogës

20/02/2011 11:00

Ozzy sbourne, ish-lideri i grupit Black Sabbath ka thënë se ende ndjen efektet e abuzmit të tij me drogën.

Britaniku ka zbuluar se herë pas here ka kriza paniku përballë problemeve më të vogla.

Osbourne njihe për abuzimin e tij me alkoolin dhe substanca të tilla si LSD.

“LSD-ja të bën të ndihesh mirë deri në momentin kur e sheh veten nudo rrugëve. Tani po ndjej me të vërtetë pasojat e abuzimeve të mia”, u shpreh Osbourne.

 

Top Channel