Beckham-ët, unitet në ditë të vështira

15/02/2011 16:55

David dhe Victoria Beckham dhanë një shenjë të unitetit të tyre si çift, duke kaluar së bashku Shën Valentinin e parë në shtatë vjet, në një ditë të trishtë për ish-kapitenin e kombëtares angleze.

Shtatzanë me fëmijën e parë të seksit femër, çifti i bashkëshortëve shijoi një mbrëmje romantike nën dritën e qirinjve në tavernën “Minetta” në Nju Jork, ndërsa Beckham udhëtoi deri në SHBA për t’i qëndruar pranë gruas në ditën e të dashuruarve.

Ky ishte Shën Valentini i parë që ata kalonin bashkë në shtatë vjet, për shkak të impenjimeve profesionale. Në të njëjtën ditë, David u informua se kërkesa e tij për dëmshpërblim ndaj një reviste amerikane ishte rrëzuar.

35-vjeçari kërkoi 15 milion stërlina dëmshpërblim, për prishjen e imazhit, pas publikimit të dëshmisë së një prostitute, që pretendonte se ishte paguar për të kryer marrëdhënie seksuale me anglezin.

Megjithatë, gjykata e Los Anxhelosit rrëzoi poshtë padinë e David Beckham, me argumentimin se nuk kishte prova të mjaftueshme për të provuar mungesën e vërtetësisë së artikullit.

Top Channel