Diplomohen regjisorët e rinj

10/02/2011 23:30

Pranë Akademisë së Arteve në Tiranë, 12 studentë të regjisë filmike dhe televizive janë diplomuar me pedagogët Besnik Bisha dhe Esat Mysliu.

Regjisorët e rinj sollën si tema 12 filma me metrazh të shkurtër të gjinive të ndryshme, nga romanca deri tek aksioni.

Me producent Dritan Huqin, regjisorët e rinj u ndihmuan për realizimin e filmave të tyre mes të tjerësh nga kompania Digitalb dhe Qendra Kombëtare e Kinematografisë.

Top Channel