Paris Hilton ka lënë mënjanë dietën e saj pa kalori për ta zëvendësuar me një dietë tjetër me 3500 kalori në ditë.

Për harxhimin e këtyre kalorive, “vajza e keqe” e Hollywood po merret me ngritje peshash dhe vrapim.

Tashmë Hilton do të ketë mundësinë të shijojë ushqimin e “fast-food”-eve, por duhet të bëjë kujdes për të mos u shndërruar në Hulk Hoganin e ri të Hollywood-it.

Top Channel