Rama i bashkohet protestuesve

04/02/2011 14:55

Kryetari i PS-së, Edi Rama është bashkuar me protestuesit në Tiranë të cilët janë duke u mbledhur në zonën pranë Muzeut Kombëtar.

Qytetarët në kryeqytet janë duke u mbledhur nga zona të ndryshme të ndarë sipas njësive bashkiake, për t’u mbledhur më pas në qendër.

Manifestimi do të vijojë përgjatë Rrugës së Durrësit dhe do të përfundojë në zonën e “Zogut të Zi”.

Top Channel