Rrjetet sociale ndihmojnë të lidhesh

25/01/2011 11:35

Fitohen më shpejt zemrat e partnerëve me anë të rrjeteve sociale të tipit FB apo MySpace.

Janë të bindur 80% e femrave dhe 60% e meshkujve.

Sondazhi është organizuar nga revistat amerikane ‘Shape’ dhe ‘Fitness Magazine’, por duke saktësuar se vetëm 38% e femrave ka “rënë pre” e vardisjes në rrjetet sociale.

Top Channel