Në një studim të publikuar nga ‘Journal of the American Dietetic Association’, thuhet se supa jo vetëm që ndihmon në ruajtjen e linjave, por edhe në uljen e peshës trupore.

Në këtë studim, i bërë në Japoni, tregohet efekti “antiobezitet” i suprave. Duke përdorur supë, kaloritë që merren në një vakt ulen me 20 %.

Konsumimi i supës është gjithashtu një mënyrë më e lehtë për të ngrënë perimet dhe për tu ngrohur në ditët e ftohta.

Top Channel