Faturë e re e energjisë elektrike

30/09/2010 16:15

Kompania e shpërndarjes së energjisë elektrike, CEZ ka publikuara modelin e ri të faturës se konsumit për qytetaret, e cila është pajisur me shumë elementë sigurie.

Përfaqësuesit e kompanisë shpjegojnë se elementi më i rëndësishëm është bar kodi, që do të reduktojë vonesat, pasaktësitë dhe abuzimet. Nderkohe qe per perpunimin e te dhenave, CEZ ka krijuar nje qender te re faturimi.

Sipas perfaqesueseve te CEZ  ne te gjithe vendin jane hapur 50 qendrave te reja te kujdesit per klientin, te cilat do te sherbejne si per te kryer pagesat e energjise edhe si qender ku konsumatoret mund te depozitojne ankesat e tyre per pakenaqesite qe mund te kene ndaj kesaj kompanie .  

Top Channel