“Gërdeci”, Pinari: Provat, kundër ligjit

27/09/2010 11:30

Në seancën e sotme për tragjedinë e Gërdecit, i pandehuri Ylli Pinari kundërshton provat e sekuestruara të marra nga MEICO.

Avokati mbrojtës i Pinarit thotë se këto prova janë në kundërshtim me ligjin, pasi janë marrë pa praninë e të akuzuarit.

Ndërkohë prokuroria sqaroi se kontrolli të MEICO është bërë më mandat nga gjykata dhe në të kanë të pranishëm edhe familjarët.

Top Channel