Vlorë, uji sëmur fëmijët

21/09/2010 11:05

Dhjetra femijë paraqiten cdo ditë në spitalin pediatrik të Vlorës me probleme të rënda me shëndetin.

Shtrimet kane nisur njekohesisht me punimet qe po zhvillohen ne linjen e ujesjellesit. Dyndja eshte shume e madhe aq sa shtrimet behen edhe ne korridoret e spitalit.

Shkaku duket se eshte zbuluar dhe lidhet me ujin e pijshem. Sipas Drejtoreshes se Shendetit Publik ne Vlore, ujesjellesi nuk dezinfektohet me.

Sot ne Vlore zhvillohet edhe nje diskutim mes Drejtuesve te Shendetit Publik, prefektures dhe bashkise per te gjetur nje zgjidhje dhe per te ndalur epidemine qe prek kryesisht femijet e kopshteve, cerdheve dhe shkollave.

Top Channel