“Gërdeci”, Gjykata pranon dorëzimin e provave shkencore

20/09/2010 11:50

Në seancën e sotme për Gërdecin, Gjykata pranoi dorëzimin e provave shkencore për shkak të volumit të madh të punës.

Prokuroria vijoi sot me dorëzimin e provave, ndërkohë që administrimi tyre dhe diskutimet do të zhvillohen seancën e ardhshme.

Gjykata, ndërkohë është në pritje të dëshmive të dëshmitarëve Henri dhe Tejlor.

Top Channel