L. e Mesme, raundi i dytë në Egjipt

02/09/2010 03:20

Raundii dytë i bisedimeve me Izraelit dhe palestinevëee mund të mbahet në Egjip.

Lajmi konfirmohet nga vete presidenti egipitan, që saktëson se nëse gjithçka vazhdon sipas parashikimeve të palëvë, verën tjetër situata pritet të jetë e qetë.

Bisedimet dirkte me Izraelit dhe palestinezëve janë organizuar nga administrate Obama. Vete kreu i Shtëpisë së Bardhëe shprehet mjaft optimist për situatën në Lindjen e Mesme.

Top Channel