Berat, zjarr në Kozare, shkak një shtyllë elektrike

02/09/2010 12:05

Një zjarr shpërtheu në një shtyllë elektrike në mesin e një fushë të nxjerrjes së naftës në Kozare të Beratit ka shkaktuar përhapjen e flakëve në mesin e bimësise si dhe në disa vendgrumbullime të naftes bruto.

Banoret e zonës kanë lajmëruar me urgjence zjarrfikësit në Kucove qe ndërhynë per te shuar flaket.

Zjarrefikësit mundën qe brenda nje kohe te shkurter te vinin nen kontroll vatren e zjarrit.

Top Channel