BBC kërcënon grevë kundër shkurtimeve

02/09/2010 13:00

Gazetarët dhe teknikët e BBC-së kanë aprovuar një lëvizje të sindikatave kundër riparjes së sistemit te pensioneve.

Sindikatat kanë kërcënuar ndërprerjen e programeve, duke filluar prej 23 shtatorit.

Në këtë mënyrë mund të humbet mbulimi i turneut të golfit, Ryder Cup.

Drejtuesit e BBC-së kanë propozuar një rivlerësim të uljes së pensioneve, për të ekuilibruar defiçitin e bilancit.

Top Channel