Di Caprio skeptik për martesën

16/08/2010 17:30

Leonardo DiCaprio është një skeptik i vërtetë i martesës cka do të thotë se dita kur do të shkojë në altar është shumë e largët.

I fejuar prej kohësh me modelen izraelite Bar Rafaeli, djaloshi i ekranit të kinemasë shprehet se nuk ka asnjë ide për kohën e martesës.

“Kam parë shumë martesa të lumtura të përfundojnë keq. Nga disa prej tyre jam shokuar. Gjithsesi askush nuk mund të shikojë martesat e të tjerëve dhe të gjykojë”, thekson aktori me origjinë italiane.

Top Channel