Auditimi, bashkia padit prefektin

29/06/2010 18:05

Bashkia e Tiranës ka bërë një kallzim penal ndaj prefektit të kryeqytetit Keltis Kruja, duke e paditur për shpërdorim detyre.

Sipas akt-padisë, prefekti po kapërcen kompetencat e pushtetit qendror.

Bashkia thekson se deklaratat e Krujës janë të pavërteta dhe se qëndrimi zyrtar i prefektit është në kundërshtim të hapur me ligjin.

“Auditimi për fondin e veçantë kapërcen legjislacionin në fuqi”, bën të ditur bashkia e Tiranës.

Top Channel