W. Bush zbarkon në rrjetet sociale

03/06/2010 08:30

Nga Shtëpia e Bardhë në rrjetet sociale. Nga Sot ish-presidenti George W. Bush është në Facebook dhe Twitter.

Dhe pikërisht në Twitter, Bush jr ndjek katër profile: Partinë Republikane, pasuesin e tij Barack Obama, senatorin John McCain dhe ish-zëvendësen e tij Sarah Palin.

Ndërkohë profili i tij filloi të ndiqet nga qindra persona brenda pak minutash.

Top Channel