Microsoft integron Office me Web-in

12/05/2010 15:50

Word, Excel dhe programet e tjerë të Office hapen në mënyrë definitive për web-in.

I disponueshëm prej sot për ndërmarrjet (lançimi për publikun është parashikuar për në muajin qershor), Microsoft Office 2010 paraqet pak të reja për ata që janë mësuar me versionin 2007, por shumë përmirësime në lidhje me funksionet, kryesisht për ata që përdorin modalitetet e avancuara të punës në ndërmarrje.

Për herë të parë është mundësia për të pasur disa aplikacioni në web-i për t’i ruajtur punimet në web, sesa në një kompjuter fizik, për të shkuar më pas për editim në modalitete të avancuara me programet më evolutive (Word, Excel, Powerpoint, Access) të instaluara fizikisht në PC.

Përveç kësaj të reje ka edhe shumë ndërhyrje në programet e veçanta për të punuar më mirë dhe më shpejt.

Shumë të reja janë përqëndruar tek Outlook-u që përveçse mund të menaxhojë një fluks më të madh mesazhesh, do të menaxhojë edhe integrimin me rrjetet sociale.

Top Channel