Dështon gjyqi i Ruzhdies

05/05/2010 13:35

Ka dështuar për të treten here seance gjyqesore ne ngarkim të 9 personave të akuzuar për manipulimin e zgjedhjeve në një qender votimi në Ruzhdie të Fierit.

Mesditen e sotme para gjykatesve u paraqiten vetem disa prej personave te akuzuar, 5 prej te cileve jane komisionere si dhe 4 votuesve qe kane votuar me shume se njehere.

Shkak i deshtimit te rradhes ishte mungesa e perseritur e avokateve qe mbrojne komisioneret nen akuze.

Top Channel