Britani, punonjesit e “BA” kercenojne me greve

12/03/2010 14:05

Unioni i perfaqesuesve te stafit te British Airways ka deklaruar se anetaret e tij do te zhvillojne nje greve tre ditore duke filluar nga 20 marsi dhe nje tjeter 4 ditore nga 27 marsi.

Unioni ka konfirmuar se nuk do te zhvilloje greve diten e Pashkeve, por ka paralajmeruar se mund te ndermarre masa te tjera pas dates 14 prill, nese nuk arrihet nje marreveshje.

Unioni deklaroi gjithashtu se anetaret e tij do te zhvillojne nje votim per oferten e re te British Airways, por tha se nje gje te tille edhe mund te mos e rekomandoje.

Nderkohe, pronari i British Airways, Willie Walsh ka deklaruar se oferta e bere me pare nga kompania nuk eshte me e vlefshme.

Unioni reagoi duke deklaruar se kompania do te pendohet per kete vendim dhe theksoi se ky veprim e ben greven te paevitueshme.

Top Channel