Lushnja pa energji, keputet linja e transmetimit

10/03/2010 17:05

Moti i keq ka shkatuar probleme me furnizimin me energji elektrike te qytetit te Lushnjes. Si pasoje e ererave te forta eshte shkatuar nje defekt ne linjen 110 kilovolt te linjes se trasmetimit Lushnje-Durres ku jane shkeputur telat ne disa prej shtyllave.

Nga mesnata e djeshme i gjithe rrethi i Lushnjes ka mbetur pa energji. Pa furnizim kane ngelur pervec familjeve te gjitha bizneset, spitalet dhe qendrat shendetesore.

Punonjesit e Operatorit te Sistemit te Transmetimit jane duke punuar per te rikthyer energjine ne zone duke riparuar defektin e krijuar ne rrjet.

Top Channel