Pasion macesh. Per kete di dicka nje zonje nga Napoli e quajtur Wanda Palumbo, e cila prej 10 vjetesh jeton ne nje shtepi me shume feline te cilet i gjen te braktisur ne rruge.

Te semure nga patologji te ndryshme, te plagosur nga makinat ne rruge, apo thjesht te braktisur, te gjitha macet gjejne nje strehe te ngrohte dhe te sigurt ne shtepine e zonjes ne “Lagjen Spanjolle” ku ajo njihet si “Wanda, zonja e maceve”. 23 eshte numri i felineve qe ajo ka strehuar ne shtepi, cdo nje prej tyre me nje emer dhe histori te vecante por te gjithe poshte se njejtes cati.

“Kam pasur deri ne 26 dhe fale tyre nuk kane rene ne depresion pas vdekjes se shokut tim. Tashme per mua eshte bere si nje mision. Jane gjithe jeta ime”, shprehet gruaja.

Top Channel