Minj ne Westminster, rrezohet kerkesa per mace

04/03/2010 17:00

Para se te miratojne ligje per te zgjidhur hallet dhe problmet e popullit, lordet angleze duhet te marrin menjehere masa per te zgjidhur nje problem te tyrin ne radhe te pare.

Minjte kane pushtuar pallatin Westminster, nje prej ndertesave me te njohura ne Britanine e Madhe. Minjte i gjen ne cdo cep te parlamentit dhe ligjvenesit i ka zene nje hall i madh pasi nuk dine si t’i perzene. Nje mace? Nuk do te ishte ide e mire pasi do t’i pengonte ne punen e tyre.

Kerkesen per macen e ka refuzuar kreu i Dhomes se Lordeve, Ivan Anthony Moore Brabazon. Per momentin, strategjia e vetme qe ngelet ne fuqi eshte helmimi i minjve dhe kurthet.

Top Channel