Psikologji, gezimi na ben egoist

01/03/2010 16:55

Gezimi sjell fat dhe te ben mire per shendetin, por ka edhe anet e veta negative: te ben egoist.

Perfundimin e ka nxjerre nje perfundim i studimit te psikologut Joe Forgas, te Universitetit te New South Wales.

Ekspertet kane kryer mbi grupe studentesh, teste mbi humorin e mire dhe te keq dhe me pas u kane dhene atyre nga 10 bileta llotarie, qe mund te perdoreshin per vete ose per studente te tjere.

Me te lumturit preferonin t’i mbanin per vete, te tjeret i kane dhuruar me lehte.

Top Channel