Mundje dore mes Google-Microsoft

01/03/2010 21:35

Lufte ne distance mes Google-Microsoft. Mountain View akuzon kolosin e Redmon se eshte perfshire ne aksione antitrust kunder atij.

“Microsoft ka hedhur poshte akuzat dhe fton te gjithe ata qe kane dyshime te kontaktojne autoritetet”, shkruan Wall Street Journal.

Gjithnje e mes shume konsumatore, ndermarrje dhe qeveri jane te shqetesuara per forcen e Google.

“Google eshte shnderruar ne gjigandin e cilesise se larte qe duhet penguar”, shkruan WSJ.

Top Channel