Elbasan, probleme me kartat e identitetit

23/01/2010 18:40

Ne Elbasan jane regjistruar nje sere problemesh persa i perket pajisjes se qytetareve me karta identiteti dhe pasaporta biometrike.

Sipas informacioneve te fundit, kompania koncesionare nuk ka prodhuar dokumentat e datave 24 dhe 26 dhjetor.

Problemet ne fjale kane prekur kryesisht komunat Mollas, Gostime dhe Belsh, nderkohe qe kompania prodhuese nuk ka dhene ende asnje sqarim.

Top Channel