Fier, banoret ne proteste ndaj faturave te KESH

18/01/2010 20:30

Shume familje ne Fier jane perballur me fatura te energjise elektrike, qe sipas tyre jane te fryra artificialisht dhe nuk i pergjigjen konsumit real.

Per kete arsye ata kane protestuar dhe kane kerkuar nderhyrjen e prefektit.

“Para 7-8 muajve me ka ardhur e larte mua dhe nje komshiu. Ka ardhur specialisti dhe ka pare qe vula e sahatit eshte prishur. Na tha se do te vinte, por nuk ka ardhur askush. Me kane shkaktuar dem ekonomik edhe pse une i kam paguar te gjitha faturat”, deklaron nje banor.

Nga ana tjeter, prefekti i Fierit Bujar Haska, ka premtuar angazhimin e tij per zgjidhjen e problemit.

“Kemi ngritur grupin e punes, po kerkojme nga OSSH informacionin e detajuar dhe ne do te punojme per ta zgjidhur kete problem”, ka deklaruar ai.

Top Channel