Sondazhi, njerezit pergjegjes per permbytjet

16/01/2010 17:40

Jane njerezit pergjegjes per permbytjet ne Shkoder dhe jo ndeshkimi i natyres.

Ky eshte rezultati i sondazhit te kryer ne faqen e internetit te Top Channel, ku morren pjese mbi 13 mije vizitore.

54% e tyre ia kane vene fajin keqmenaxhimit te situates.

Pjesa tjeter, pra 46% e votuesve te sondazhit, kane gjykuar se permbytjet ishin fatkeqesi natyrore.

Sondazhi ne faqen e Top Channel u hap 10 dite me pare dhe rezultatet e tij vazhdojne te jene publikuara.

Top Channel