Elbasan, ne proteste per pasaportat

15/01/2010 11:45

Disa dhjetra qytetare te Elbasanit kryesisht emigrante protestuan ne lidhje me vonesat e daljes se pasaportave te reja biometrike.(UPDATE)

Ata u kthyen me pushime me Shqiperi dhe kane qendruar deri ne afatin e fundit per t’u pajisur me pasaportat e reja por pritja e tyre nuk eshte shperblyer. Per kete arsye ata i jane drejtuar prefektures se Elbasanit per te shprehur shqetesimin e tyre sepse disa jane kthyer ne kufi per shkak te berjes se pavlefshme te dokumenteve te vjetra.

Nje perfaqesi e tyre eshte pritur nga prefekti Deliallisi. Pas takimit me prefektin emigrantet i jane drejtuar Drejtorise se Policise dhe kane kercenuar se do bllokojne edhe rrugen nacionale.

Top Channel