Vlore, pedagoget bojkotojne mesimin

14/01/2010 10:45

Bojkotojne mesimin pedagoget e universitetit te Vlores “Ismail Qemali”, duke kerkuar prej Ministrise se Arsimit plotesimin e kerkesave te tyre.

Pedagoget kerkojne promovimin e stafit akademik, te drejtore ligjore te dhenies se titullit, si dhe programe e ambiente te reja.

Universiteti i Vlores jo rralle ka qene vend i protestave, madje edhe grevave te urise.

Top Channel